Αρχική

 

Τμήμα Κομμωτικής

Διάρκεια Εκπα...

 

Τμήμα Επαγγελματικού Μακιγιάζ

Στο τμήμα του &epsilon...

 

Τμήμα Ονυχοπλαστικής

Η φοίτηση διαρκ...

 

Εργαστήρια

Στα εργαστήριά μας οι μαθητές μας εκπαιδεύοντ...

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 Αγγελικής Χασάπη

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 της Αγγελικής Χασάπη είναι η πλέον καταξιωμένη και μεγαλύτερη αλυσίδα εργαστηρίων κομμωτικής και μακιγιάζ στην Πελοπόννησο. Τα εργαστήριά μας περιλμβάνουν ένα πλήρες σύνολο ειδικοτήτων όπως κομμωτική, προσθετική μαλλιών, μανικιούρ - πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, αισθητική προσώπου, επαγγελματικό μακιγιάζ, αποτρίχωση.

Για εμάς κάθε εκπαιδευόμενος είναι ξεχωριστός με μοναδικές ικανότητες, τις οποίες εντοπίζουμε, αναδεικνύουμε κατευθύνοντάς τον προς τις ειδικότητες στις οποίες έχει κλήση.

Πιστοποιημένοι από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων: Aρ. Απ. Α/17087, ΦΕΚ Αρ. Φυλ. 2545/Tεύχος Β/19-09-2012

 

Προμηθευτές - Συνεργάτες

L'orealL'Oréal Professionnel συνεργάζεται με πιστοποιημένα σαλόνια κομμωτικής για να βοηθήσει τους κομμωτές να ονειρεύονται, να δημιουργούν και να διαπρέπουν. KryolanΤα προϊόντα της Kryolan κάνουν τη διαφορά μεταξύ του επαγγελματικού μακιγιάζ (θέατρο, σινεμά, τηλεόραση) και του μακιγιάζ καθημερινής ομορφιάς.
Peggy SageΗ Peggy Sage είναι μία ιστορία "συνενοχής" ανάμεσα σε ένα φημισμένο όνομα -  εσάς τον επαγγελματία σε θέματα ομορφιάς - και τις γυναίκες όλου του κόσμου. Yellow RoseH Yellow Rose διαθέτει μία πλήρη σειρά προϊόντων καλλυντικών και θεραπείας η οποία σας επιτρέπει να έχετε γρήγορα, ενεργά και δημιουργικά αποτελέσματα.
 

Υποτροφίες